Samsø er placeret næsten midt i Danmark, og øen er bestemt værd at besøge. Uanset om du vil slappe af, dyrke motion eller bare se, hvad der sker. Her er 3 gode grunde til at leje et sommerhus på Samsø.

Der er ikke langt til Samsø, næsten ligegyldigt hvor du befinder dig henne i landet. Med andre ord er der ingen undskyldninger for ikke at besøge den unikke og fantastisk flotte ø. Hvis du endnu ikke er overbevist, så får du her tre grunde til, at du bør overveje at leje et sommerhus på Samsø.

1. Besøg verdens største labyrint

Når du besøger Samsø, er det ikke kun naturen og stemningen, der er overvældende. Verdens største labyrint befinder sig også på Samsø, og selvom det kan lyde som en aktivitet, der primært egner sig til børn, er det en oplevelse, der er sjov for alle.

Du kommer igennem labyrinten ved at svare på spørgsmål. Hvis du svarer forkert på spørgsmålene, kommer du ikke ind ad de rigtige stier, og derved vil du ikke gennemføre labyrinten.

2. Tag på vandretur

Vil du gerne have mere natur end blot det, du får, når du begiver dig ind i labyrinten, kan Samsø også sagtens klare det. Du kan tage til Ballebjerg eller Nordby Bakker, hvor du kan vandre dagen lang.

Du bestemmer selv, hvor lang tid du vil vandre, og det er ikke så slemt i starten, da det går ned ad. Anderledes står det dog til, når du skal hjem igen, hvor du skal vandre op ad bakke. Det er straks hårdere og for de mere sejlivede.

3. Gå ikke glip af Samsø Festival

Det er ikke kun naturen, der lokker, det gør Samsø Festival også. Der kommer store navne, og festivalen er en god blanding af fest og hyggelige stunder med familien. Du kan bo på festivalens campingplads eller sove i telt på en af de nærliggende campingpladser.

Du kan finde er stort udvalg af sommehuse her.