At finde noget hele familien kan lave sammen, kan være en svær opgave. Årsagen er at alle individer er forskellige, og selvom man er vokset op uden samme tag, vil man stadig have forskellige interesser. Dette kan gøre det ekstremt udfordrende at finde en fælles aktivitet alle har lyst til at deltage i. Derfor bliver man nogle gange bare nødt til at holde sig til klassikerne, og holde sig til simple men sikre aktiviteter, der er samlet nogle forslag herunder:

Cykle eller køre en tur på et el-løbehjul

De fleste mennesker kan cykle, og størstedelen af alle danske familier ligger inde med mindst en cykel pr medlem. Derfor er en oplagt aktivitet som familie at lave, at cykle en tur, og fx tage en picnic kurv med. Man kan også putte et tvist på den traditionelle cykeltur, og i stedet investere i el-løbehjul til børnene i familien. Men el-løbehjul er ikke kun sjovt at kør e på for børn, der findes også el-løbehjul til voksne. Dette er en anderledes og sjov måde at komme ud og få noget frisk luft på. Køb el løbehjul her, og kom i gang med at udforske Danmark på en sjov måde med familien.

Gå en tur i biografen eller se en film derhjemme

Det danske vejr kan være uforudsigeligt, og det er ikke altid det ligger op til en køretur på el-løbehjul eller en picnic. Derfor kunne en anden og hyggelig aktivitet, til en regnvejrssøndag være at tage familien under armen, og gå en tur i biografen. Man kan også vælge den lidt mere økonomi venlige udgave af en tur i biografen, og i stedet se en film sammen derhjemme i sofaen. Dette kan mange gange være mindst ligeså godt, og man har ofte et bredere udvalg af film.

Hold en brætspilturnering i huset

Efterårsvejr indbyder til indendørs hygge, og hvad er mere hyggeligt, end at samles fælles i familien om spisebordet og spille brætspil. Det kan virke en anelse uoriginalt, men når først konkurrencen rigtigt er gået i gang, kan det næsten være svært at stoppe.