Børn er det bedste, vi har. Det er vi alle enige om, men faktisk har børn også godt at lidt alenetid, og det er ofte sundt for børn at blive passet. Samtidig er det sundt for parforholdet at komme tilbage til en tid uden børn, hvor man bare var kæreste. Derfor har vi samlet et par tips til, familiefun uden børn, altså foreslag til hvad man kunne give sig til på kæreste date uden børn.

En nyere dansk undersøgelse fra Vores Børn konstaterer, at de danske forældrer hungrer efter voksentid eller alene-tid. Faktisk er presset på forældrene så stort, at manglen på alene-tid presser forholdet mellem forældrene og den enkeltes psykiske velvære.

Få en musikalsk oplevelse

Ligesom kærlige mellem to mennesker kan en musikoplevelse være en intens og vækkende oplevelse. Mange par river en dag ud af kalenderen og tager ud for at opleve noget musik. Det kan være den klassiske koncert, men der også mulighed for at give den hele armen. Hos Hotel D’angleterre i København afholder man eksklusive intimkoncerter med Burhan G og Rasmus Seebach, og her kombineres eksklusiv mad med en koncertoplevelse, som er forbeholdt de få.

Tag hen, hvor ingen kan finde jer

Skal jeres getaway handle om kærlighed, så har mange par brug for at fjerne al fokus og kontakt til omverdenen. En god måde at gøre dette på, kunne være at tage på kro- eller spaophold i den anden ende af landet og så lade mobiltelefonen blive liggende i bilen. På den måde lader man også hverdagens larm og bekymringer hænge, og man giver sig selv rummet til bare at nyde den man elsker.

Bliv hjemme – helt alene

Man behøver ikke tage væk for at kunne koncentrere sig om hinanden. Nogle gange er det godt bare at være alene, der hvor man bor. For det handler ikke nødvendigvis om oplevelsen, men om tiden sammen – og det må gerne være i trygge rammer.