Planter på sofabord

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Børn i hjemmet er som regel lig med store armbevægelser, vild leg og uheld, der involverer væsker. Derfor har de fleste en ide om, at ordene ’designerhjem, og ’børnevenligt’ ikke er forenelige. Dette er dog ikke tilfældet – det kan nemlig sagtens lade sig gøre at have flotte designermøbler og indretningsartikler i hjemmet, selvom man har børn med krudt bagi. Her finder du tips til, hvordan du kan pryde dit hjem med smukke elementer uden at skulle være bekymret for, om de små kommer til at beskadige dem.

Vælg og placer med omhu

For det første bør man vælge sine designermøbler med omhu, når der er børn i hjemmet. Det er blandt andet en god ide at overveje, hvor meget møblerne kan holde til, og om det nu er smart at købe den hvide sofa eller det sandfarvede gulvtæppe. Ønsker du dig brændende netop det gulvtæppe, er det dog ikke udelukket at det kan overleve i hjemmet – hvis bare du placerer det med omhu, for eksempel i soveværelset i stedet for stuen.

Tænk højt – bogstaveligt talt

En god måde at undgå at de små får fingrene i designartikler på, er ved bogstaveligt talt at tænke højt og placere dem uden for børnenes rækkevidde. Det kan for eksempel være på en høj kommode eller på en væghylde. Således kan lysestager, porcelæn, skulpturer eller andre skrøbelige elementer stå frit fremme og pynte i hjemmet, uden at du konsekvent skal være på udkig efter pilfingre.

Praktisk design

Et tredje og sidste tip er, at gå efter design, som er holdbart og robust. Dette gælder især i forbindelse med møbler, som jo helst skal kunne holde til lidt af hvert, når der er børn i hjemmet. Heldigvis findes der masser af designermøbler, som sagtens kan holde til de ting, børn typisk kommer til at udsætte dem for. Man kan desuden få elegante møbler lavet specielt til børn, som blandt andet er ekstra nemme at rengøre i tilfælde af, at der bliver spildt noget i eller på dem.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familiefun.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here