Julen er stressende, men faktisk kan den også bruges at komme ned i gear. Det handler om, at du bruger din tid fornuftigt og lader være med at tage al ansvar på dine skuldre. Er der eksempelvis nogen grund til, at I holder nytårsfest for tiende gang i træk? Få gode råd til, hvordan I gør jule- og nytårsaften mindre hektisk.

Bestil menu ud af huset

Både julemaden og nytårsmenuen kan bestilles udefra. Hvor julemaden er mere traditionsbundet, end det er tilfældet med nytårsmenuen, kan det være en god idé, hvis du holder dig til det traditionelle, når det kommer til julen. Men gør brug af muligheden for at bestille en nytårsmenu ud af huset (det er eksempel mulighed for at bestille nytårsmenu ud af huset i Odense her), hvis I selv står for at afholde nytår.

Husk nu at julen skal være hyggelig

Hvis du stresser rundt i julemåneden, er der ingen tid til at hygge. Det er ærgerligt, for der er ikke noget mere hyggeligt end en julemåned, hvor du rent faktisk har tid til at slappe af sammen med hele din fantastiske familie. Sørg for at afsætte tid til familien og tag nu den positive grimasse på frem for den, hvor du ikke er så glad. Det vil give dig en masse, og hvis du anskuer julen positivt, vil du også opleve, at den faktisk bliver bedre.

Husk at slappe af

December er en stressende måned, hvor der skal nås en hel masse. Du skal købe gaver, deltage i diverse julefrokoster og andre sociale sammenkomster. Måske er der en julekalender, du skal følge med i? Eller også skal ungerne. Det kan opleves som en periode, der faktisk bare skal overstås, og det kan tage hårdt på en. Der er mange ting på en gang, og derfor er det mere vigtigt i lige netop denne måned, at du slapper af og kommer ned i gear.