Hvis du er ny forælder til en lille én, er det en god idé at investere i en vikle. Hvad end du skal ud på en tur eller have dit barn med til en begivenhed, er det vigtigt, at du har et velfungerende transportmiddel.

Det kan hurtigt blive anstrengende, hvis du skal holde dit barn i armene hele tiden, og her kan en vikle være en stor hjælp. Selvom du måske har en barnevogn, er der også mange situationer, hvor du har brug for at have dit barn tæt på dig.

Derfor er en vikle et godt supplement til en barnevogn. Du kan få vikler i mange forskellige farver og faconer såsom en flot og komfortabel strækvikle. Der er mange muligheder, så det er bare om at få en bestilt hjem.

3 fordele ved at bruge vikler

Når du bruger en vikle til at bære på dit barn, følger der rigtig mange fordele med. Her får du et overblik over de 3 største.

  1. Skaber mere nærhed: Når du bærer dit barn med en vikle, kan du have ham/hende hængende i længere tid end, hvis du skal bære udelukkende med armene. Det betyder, at du får mulighed for at skabe mere nærhed med dit barn i længere tid ad gangen. Viklen giver mulighed for hud til hud kontakt, hvilket er meget positivt for både barn og dig.
  2. Øg trygheden: Dit barn føler sig mest tryg i dine arme og med en vikle kan du sørge for netop dette. Det betyder også, at han/hun ikke altid skal holdes af en masse forskellige personer, men trygt kan blive liggende hos dig.
  3. Mere frihed: med en vikle har du dine arme fri, hvilket gør det let for dig at bevæge dig og komme rundt selv, når du har din lille oppe.