Julen er hjerternes tid og også den tid på året, hvor hele familien endelig er samlet. Hverdagens stress og jag er lagt til side for en tid, og der er endelig overskud til bare at slappe af og nyde det gode selskab og de mange hyggelige traditioner.

En tradition, mange familier holder af, er det årlige julebillede. Hvert år bliver der taget et nyt for at mindes, at man endnu engang er samlet. Bruger jeres familie også tid og energi på at fange det perfekte julebillede? Så kan I få lidt gode ideer til årets julebilleder her.

Et stemningsfyldt billede

Hvis jeres familie elsker et julebillede, der bringer smilet frem, kan I med fordel anskaffe jer nogle accessories, der virkelig fyrer op under julestemningen. For eksempel kan hele familien iføre sig de sjove (og behagelige) sweaters fra jule-sweaters.dk, som I kan finde her. Husk at holde øje med siden – de arbejder nemlig lige nu på nye designs!

Lokation

Det kan være svært at finde den helt rigtige lokation til billedet. Billedet foran juletræet eller kaminen er flot og meget traditionelt, men det er også sjovt at finde på noget nyt hvert år. Det kan dog være lidt udfordrende at komme på en ny ide hver gang, så hvis du er løbet tør for ideer, kan du få lidt inspiration til årets julebillede her:

  • I sneen:
    Denne lokation er langt fra aktuel hvert år, men hvis julen er hvid, er det næsten et must at tage julebilledet i sneen. Det kan være på en kælk, ved siden af snemanden eller bare i haven foran de snebelagte træer.
  • I skoven:
    Selv hvis der er ikke er sne, er skoven et utroligt smukt sted at skyde årets julefoto. Der er et elegant og minimalistisk udtryk over de bare grene i baggrunden.
  • Hos fotografen:
    Hvis I vil gøre lidt ekstra ud af julebilledet, kan I med fordel besøge den lokale fotograf – så går I med garanti derfra glade og tilfredse.