Det er efterhånden ved at være længe siden, man ordentligt har været afsted i udlandet pga. COVID-19. Efterårs- og vintermånederne er kolde og grå. Man har brug for nogle gode oplevelser, og noget sol sammen. Heldigvis er ferien ikke langt væk. Når de så småt begynder at åbne op for rejser igen, kan dig og din familie jo med fordel stå klar, så I kan springe på det første og det bedste fly ned i syden.

Når man rejser med babyer

Hvis I har en baby i familien, skal det ikke hindre jer i at rejse sydpå. Det kan sagtens lade sig gøre. Der er bare nogle småting, som I som forældre skal have styr på og som I skal planlægge. Det kan f.eks. være meget varmt for sådan en lille størrelse, hvis der er mange grader i solen. Der findes lidt forskelligt, som kan hjælpe jeres baby med at kunne være i solen. F.eks. findes der sommerhatte til babyer, som giver skygge til jeres baby. De findes både med skygge i nakken, som kasketter, med snøre osv. Det er også en rigtigt god idé, at finde noget godt og stærkt solcreme, da huden er meget sart. Solcreme findes også i særlige baby udgaver. Det kan også være en rigtigt god idé at anskaffe svømmebléer, så I kan boltre jer i poolen på ferien.

Familieferier man sent vil glemme

Det giver ofte gode oplevelser sammen, når man rejser i syden. Der er andre oplevelser, end man kan få herhjemme f.eks. lækker orientalsk mad og gode feriesteder med god mulighed for, at børn kan være børn. På mange af de større all-inclusive steder, kan man som forældre læne sig trygt tilbage mens børnene har en fest i og omkring poolen. Når I tager steder hen som familie, vil I også få nogle sjove oplevelser. Det kan være svært med sproget visse steder, så der kan det være en god idé at tage med på guidede ture arrangeret af rejseselskabet.

Bevar minderne for evigt

Når I kommer hjem fra ferie, skal I gerne kunne huske jeres minder. Sørg for at I har rig mulighed for at tage billeder og videoer på turen. Jeres børn vil kunne gense billederne mange gange og få en masse glæde af at se tilbage på gode minder fra familieferierne. I kan bevare billederne I nogle fotobøger, så de er lette at tage frem igen.