Drømmer du om en pool i haven eller i sommerhuset? Her får du et overblik over, hvilke muligheder du har, når du skal vælge en pool.

Det kan være fristende at få opført en pool i haven. Det kan det af forskellige årsager. Dels kan det være forfriskende at kunne hoppe i poolen om sommeren, dels kan det være, du bor langt væk fra stranden, men alligevel vil have mulighed for at kunne hoppe i vandet. Og så er der også den bling-factor, det giver, når du skal sove i pool.

Skal poolen være indendørs eller udendørs?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvor du skal have din pool stående. Skal den være indenfor, skal du i de fleste tilfælde have etableret en helt ny tilbygning, der kan huse din swimmingpool.

Skal den være udenfor, skal du have fat i en murer. Vælg en murer fra Greve, hvis du bor i Greve — eller find en fra dit lokalområde. Det er typisk billigere end at få en murer fra den anden side af landet til at komme.

Udendørs-pool: Her er dine valg

Når du skal vælge, hvilken pool du vil have udenfor, skal du tage stilling til, om du ønsker en permanent løsning eller blot en midlertidig løsning, som du kan pakke væk, når det bliver sommer. Her kan det være en god idé, hvis du vælger en pool, der kan pustes op. Det er ikke den bedste løsning, men det er en fin løsning, hvis den ikke skal stå ude hele tiden.

Hvad med placeringen?

Vær opmærksom på, hvor du placerer din nye pool. Hvis den står under et træ, vil du skulle fjerne ting som blade og så videre ofte. Samtidig vil du risikere, at træet skærmer for solen, så den ikke bliver opvarmet. Det vil være et problem, især hvis du har den oppustelige version, fordi da der ikke er andre måder at opvarme vandet på end ved solens lys.