E-cigaretter

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis der er nogen i jeres familie, som ryger. Kender I sikkert til alt det bøvl der følger med, som lugten og selve tiden personen skal bruge, hver gang der skal ryges. Specielt lugten kan være svær at arbejde med, da den kan sidde fast i alle rum og på børneværelserne. En løsning for dette kunne være E-cigaretter.

Undgå den normale cigaret lugt

Mange har oplevet den tunge cigaret lugt, der kan være på diskoteker eller værtshuse. Det kan være svært, eller nærmest umulig at få væk, da lugten sætter sig i alt. Samme problem er der mange, som oplever i deres eget hjem, hvis der er en ryger i familien. Det kan give en masse bøvl i hverdagen, da lugten kan være svær at få væk. Mange prøver at lufte ud dagen lang, men uden held, da lugten kommer tilbage lige så snart, man tænder en ny cigaret.

 

For at komme problemet til livs er der nu kommet E-cigaretter, som inden for de seneste par år er blevet mere og mere populært. Ved brug af E-cigaretter kan du selv bestemme smag, og du undgår helt den tunge cigaretlugt.

Få familielivet tilbage

En anden ting der er med cigaretter, er den tid personen bruger, hver gang han eller hun skal ud og ryge. Det skal ses i forbehold til, hvis personen ikke ryger inden for. I stedet for at gå ud og ryge vil mange ønske at kunne sidde inden for. Med e-cigaretter er der mulighed for at sidde inde og ryge en gang imellem, hvis den almindelig cigaret lugt ikke følger med. Man skal dog stadig huske, at røgen ikke forsvinder med E-cigaretter. Røgen vil stadig være der, men selve lugten forsvinder. Derfor kan det anbefales, at man stadig ryger udendørs med E-cigaretter, hvis man har småbørn i familien. Det er aldrig godt for børn at være i samme rum, hvor der indgår cigaretrøg.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familiefun.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here