Hvis du er en far på fædreorlov, så kan det være en god ide at finde ud af, hvordan du bedst kan tilbringe denne specielle tid med dit barn. Der er nemlig en masse måder, hvorpå du kan nyde tiden med dit barn. Her kan du læse mere om, hvad du kan lave med dit barn, når du er på fædreorlov.

Prøv Far på barsel

Hvis du tager til København, Østerbro, så kan du prøve noget, der hedder Far på barsel i København. Her kan du sammen med andre fædre og deres børn udføre en masse sjove og lærerige aktiviteter med dit barn.

Der findes forskellige hold, som du kan melde dig og dit barn til. Holdene tager udgangspunkt i dit barns alder. Du kan således melde dig til det hold, som passer til dit barns aldersgrænse.

Når du udfører en masse af de sjove aktiviteter, som indeholder musik, bevægelse og sang, så formår dit barn at udvikle en masse essentielle kompetencer. Herunder får du nogle eksempler på, hvad dit barn får ud af aktiviteterne til Far på barsel.

  • Udvikler barnets motoriske evner:

Når barnet får lov til at udføre en masse aktiviteter, som lægger vægt på rytmik og sanseudvikling, så vil dit barn udvikle sine motoriske evner. Dette er selvfølgelig meget vigtigt for dit barns overordnede udvikling.

  • Udvikler barnets sociale færdigheder:

De sociale færdigheder er meget vigtige for et menneske. Derfor er det kun en fordel, hvis man har mulighed for at udvikle disse i en meget ung alder. Til Far på barsel har dit barn således mulighed for at udvikle sine sociale færdigheder.

Tag inspirationen med hjem

Du kan med fordel tage inspirationen, som du har fået fra Far på barsel, med hjem. Dermed kan du både udvikle dit barns kompetencer og dit bånd til dit barn derhjemme og sammen med holdet.