Dit hjem er din og din families trygge base. Det er der, I skal kunne komme hjem efter en lang dag og føle jer godt tilpas. Jeres indretning har meget at skulle have sagt, når det handler om at få skabt en god og hyggelig stemning i hjemmet. Det gør ikke noget, at det kan ses, at det er lige netop jer som familie, der bor i huset.

Design jeres egne plakater

Hvis I savner noget personlighed i jeres indretning, kan I hurtigt få det frem ved nogle enkle tips og tricks. En sjov idé er f.eks. at designe nogle personlige plakater, der afspejler jer som familie. Plakater på væggene giver noget karakter til jeres indretning, men det kan også være en hyggelig idé, der gør jeres indretning mere personlig.

I kan f.eks. designe plakater med alle jeres navne på, nogle sjove husregler el.lign. Hvis I har en fælles interesse i familien, kan I også designe en plakat, der afspejler det.

Find gamle arvestykker frem fra gemmerne

Hvis I har nogle arvestykker i familien, der ligger gemt væk i en flyttekasse et sted oppe på loftet, kan I overveje, om I skal finde dem frem. Arvestykker er ikke altid de flotteste eller mest stilede, men de bringer en historie med sig, som giver personlighed til jeres indretning. Arvestykker kan faktisk ende med at pynte rigtig meget i jeres hjem, hvis de bliver gjort til en del af resten af jeres indretning.

Lav jeres egne kunstværker

Hvis I som familie kan lide at være kreative sammen, kan I springe ud i at lave jeres helt egne kunstværker, der kan pynte rundt omkring i jeres hjem. Det er den slags ting, der virker giver personlighed, fordi ingen andre har noget, der ligner det samme. Det kan være malerier, lerfigurer, træfigurer el.lign.