app

Er du og din familie også trætte af traditionelle fotoalbum, eller vil i bare gerne have dem online på en eller anden måde? Vil du desuden også gerne kunne dele dine familiebilleder med alle dine familiemedlemmer? Vi har uden tvivl løsningen du vil synes om.

Her får du et fremtidssikret forslag til hvad du kan gøre af dine billeder på en rigtig smart måde, som kan tilgåes af alle i din familie.

Få det digitaliseret

Vi lever i en online verden, hvor alt er digitaliseret – og det bliver kun større og større. Hvorfor så ikke få lavet et digitalt fotoalbum, som kan deles med hele familien? Med et digitalt fotoalbum kan alle i din familie nemlig tilgå jeres album når som helst hvor som helst. Det er også muligt for jer, at få lave en funktion, som gør at alle der har adgang til albummet, også kan tilføje nye billeder til det. Hele familien kan derfor smart og nemt få lavet et fotoalbum.

Web eller app?

Mange familier har i dag allerede et online familiealbum på et website, hvor de kan dele deres familie billeder. Nogle har det frit tilgængeligt andre har ikke.

Hvis du vil tage i mod et godt råd, så er apps fremtiden – også som privatbrug. Websites er faktisk i gang med at blive udskiftet med apps. Så vil i være en fremtidsparat familie, så skal i vælge at gøre albummet til en app.

Det er selvfølgelig op til jer om i vil have fotoalbummet som et website eller som en app. Vi ligger dog ikke skjult på at app er det smarteste.

Lyder der som er super idé for dig og din familie? Så få fat i en app udvikler som kan lave jeres nye smarte familiealbum, som er nemt og enkel at tilgå – samt gemmer alle jeres billeder sikkert i skyen, og aldrig forsvinder.