Er det længe siden at hele familien har lavet noget sammen, og bare været uden for hjemmet og opleve noget andet end det som foregår inden for jeres fire vægge? Så er det bare med at se at komme afsted, og få skabt nogle oplevelser sammen, som i kan tage med i bagagen.

Skal i et sted hen som er en oplevelse værdi, så skal i vælge at tage på et weekendophold for hele familien, på Hotel Kirstine. Her får i hele pakken, både på hotellet, men også i nærområdet. Hotellet ligger i den sjællandske by Næstved, som indeholder alt hvad man behøver, lige fra shopping og til de bedste børneaktiviteter.

For børnene ligger forlystelsesparken Bonbon Land lige i nærområdet, og det vil derfor være oplagt at i alle tog en tur derhen, og fik nogle gode timer sammen. Derefter vil Hotel Kirstine naturligvis sørge for at i alle får et lækkert aftensmåltid i deres restaurant. Maden fra Hotel Kirstines restaurant er sæsonpræget, hvilket vil sige at alle fødevarerne er i sæson, og altså i deres mest modne fase. Det sikre at du kan få et måltid som smager helt fantastisk.

Værelserne hos Hotel Kirstine er flot indrettet, og med møbler og inventar som har en god komfort. Du kommer derfor til at føle dig helt afslappet når først du ligger dig i sengen, og du vil kunne sove hele natten.

Hotellet stammer helt tilbage fra 1745, hvilket stadig kan ses i mange af deres rum. Man har heldigvis valgt at bevare de gamle detaljer som stadig er pæne i dag, og det er også derfor at hoteller er unikt som det er.

Lyder et weekendophold som noget du og din familie godt kunne trænge til, så tag et kig på Hotel Kirstine lige her, og book jer en weekend som i sent vil glemme.