Bluetooth højtaler

Priser på Bluetooth højtalere kan variere voldsomt, ligeledes kan kvaliteten. I de seneste par år er markedet for Bluetooth højtalere eksploderet voldsomt og stort set alle elektronikbutikker sælger disse. Men hvad skal du være opmærksom på når du køber en bluetooth højtaler og hvilket formål skal den kunne dække. Der findes rigtige mange forskellige størrelser og former på Bluetooth højtalere. Vi har taget et kig på hvad der er populært af bluetooth højtalere og mere specifikt af mini-bærbar-bluetooth højtalere – læs med her.

Der findes en lang række forskellige målbar specifikationer, hvor der er muligt at måle på hvilken bluetooth højtaler som er bedst. Bla. batteriet i højtaleren er en vigtig faktor, både størrelsen på batterier og om det er genopladeligt, samt hvor lang tid den enkelte højtaler kan spille på en fuld opladning. Ligeledes spiller det også en stor rolle hvilke udgangseffekt den enkelte højtaler har, og om den er holdbar til at transportere rundt. Der findes også en lang række mindre vigtige specifikationer, som jackstik, indbygget mikrofon, opladerstik og meget mere.

Vi har sammenlignet 3 populære højtalere og giver vores bud på hvad der er den bedste.

Bose SoundLink Mini II

+God lyd
+Plads til jackstik
+Lang batteritid – 24 timer på en opladning
+Meget praktisk og flot design
+Let bluetooth opkobling til mobil og tablet
+Indbygget mikrofon til mobilsamtaler
+God lyd til prisen
Pris fra cirka 1.550 kroner

Libratone Zipp Mini

+God lyd
+Praktisk og flot design
+Let bluetooth opkobling til mobil og tablet
+Plads til jackstik
+Indbygget mikrofon til mobilsamtaler
+Internetopkobling
+Kan afspille og gemme webradiostationer
-Dårlig batteritid – kun 8 timer på en opladning.
Pris fra cirka 1.800 kroner

B&O Beoplay A1

+God lyd
+Lang batteritid – 24 timer på en opladning
+Plads til jackstik
+Indbygget mikrofon til mobilsamtaler
– Lidt høj pris
Pris fra cirka 1.999 kroner

Hver enkel højtaler er blevet testet ved at lytte til musik afspillet fra mobilen, som det er tiltænkt til og hvilket også er det som langt de fleste bruger dem. Derudover er de også blevet testet i forskellige omgivelser, både inde og ude, samt i rolige og larmende omgivelser. Højtalerne er også testet med forskellige musikgenrer, og vurderingen er et helhedsindtryk af oplevelsen.