Fototapet til hele familien

Fototapet er en nem måde at forny jeres hjem på og gøre det mere personligt. Fototapet fungerer som almindeligt tapet, med flotte fotos på. Det sættes op med almindeligt tapetklister og kommer i flere stykker, som gør det nemt at sætte det op på væggen. Desuden kan det let skæres til, så det passer til den specifikke væg, og det fås i flere størrelser, alt efter hvor meget af væggen tapetet skal fylde. Fototapet fås med mange motiver på, så det kan bruges i alle husets rum.

I stuen

Fototapet kan nemt passe ind i din stue, da du kan vælge mellem mange forskellige flotte motiver. Hvis du elsker smuk natur, kan du få et fototapet med smukke motiver af blandt andet birkeskove eller Rocky Mountains. Hvis du drømmer om mere eksotisk natur, kan du få fototapet med palmer eller lækre hvide sandstrande. Fototapetet kan sættes på én eller flere vægge, så du kan nyde skøn natur lige der, hvor den passer ind i dit hjem.

I soveværelset

I soveværelset kan fototapetet være med til at skabe en fredelig og rolig atmosfære. Det kan få dig til at drømme dig væk eller få dig til at slappe helt af og nyde tilværelsen. Med fototapet på væggen kan du invitere naturen indenfor. Ligesom i stuen kan du selv vælge hvilket klima du nyder mest, og om du foretrækker de grønne omgivelser eller en eksotisk strand.

På børneværelset

Også på børneværelset kan du få lige præcis det fototapet, dine børn drømmer om. Med fototapet til børneværelset kan du få alle de kendte motiver børnene elsker. Fototapetet fås med alverdens motiver fra Marvel og Disney, så uanset om dit barn foretrækker Disneys smukke prinsesser eller Marvels seje superhelte, kan barnet let få sit store idol på væggen. Hvis I ikke ønsker at sætte fototapetet på væggen i børneværelset, kan fototapetet også fås med favoritmotiverne til at sætte på døren. Fototapet på børneværelset kan være med til at skabe en kreativ og sjov stemning, hvor børnenes fantasi kan slippes løs.