Mange går med drømmen om at rejse til Asien, hvilket er forståeligt. Her er der utroligt mange spændende oplevelser, og man finder en unik kombination af natur, kultur, historie, gode priser og mad. Vietnam er et helt unikt land i Asien, som har så meget at byde på. Her er nogle gode grunde til, hvorfor man skal kigge på rejser til Vietnam.

Vietnam er et magisk sted, uanset hvor man tager hen

De, der har besøgt landet kan nikke genkendende til, at det er et magisk sted. Der er ikke mindre end 8 UNESCO World Heritage Sites, som f.eks. Phong Nha Bang, Halong Bay, Hoi An Ancient Street, m.fl. Men der er også mange andre fantastiske steder, som ikke er på listen. Dalat er for eksempel værd at besøge, da det er et charmerende område med vandfald, søer, blomsterhaver, fyrreskove og jordbærmarker. Man kan tydeligt se, at stedet bærer præg af de franske kolonister. Templet Keo Pagoda i Thai Binh-provinsen ligger i et ret ukendt område, men det er også et besøg værd. Uanset om man går efter de velkendte turistområder eller vælger at udforske andre dele af landet, vil man ikke blive skuffet.

Der er noget for enhver smag og masser af oplevelser

En god grund til at besøge Vietnam er landets befolkning og gæstfrihed. Overalt vil man blive mødt af venlighed, hjælpsomhed og smil. Desuden er landet en populær destination for backpackere, da prisniveauet stadig er lavere end i andre lande, på trods af at priserne er stigende. Man vil kunne finde billige hostels, mad og oplevelser, men hvis man er til vild luksus, kan man også finde fantastiske 5-stjernede hoteller. Hvis man er til fest, farver og byliv, og ønsker at prøve eksotisk mad i gadekøkkenerne, så er man kommet til det rette sted. Her vil priserne også være yderst overkommelige. På den anden side kan man også tage væk fra alt og alle, og besøge afsides bjergområder som Sa Pa, hvor man kan bo hos lokale familier. Vietnam er også et land, der er rig på historie, selvom en del af denne historie er meget mørk og dyster med vietnamkrigen. Der er dog meget andet, der er værd at tale om, og der er masser af nationalparker og aktiviteter. Sidst men ikke mindst er der fantastiske strande, hvor man kan ligge under den bagende sol med en drink i hånden, og bare nyde livet.