En lille dreng der sidder ned

Når man er en del af en familie, hvor man selv og ens bedre halvdel begge har fuldtidsarbejde, så er det mange gange nødvendigt for de små at kunne lukke sig selv ind. Derfor skal samtlige familiemedlemmer selvfølgelig have en nøgle hver, så de selv kan lukke dem selv ind og låse efter sig, når de forlader et tomt hus. Men der er også en kalkuleret risiko, når alle har en nøgle hver. Med mange kopier af nøglen, er der nemlig større chance for, at en af nøglerne forsvinder. Dette kan især skabe problemer, hvis en af børnene mister sin nøgle. Heldigvis kan man nemt få problemet løst med et enkelt opkald til den lokale låsesmed i Valby.

Kontakt den lokale låsesmed

Som nævnt herover så er mor og far ofte stadig på arbejde, når børnene får fri fra arbejde. Barnet kan altså hverken låse sig selv ind eller blive låst ind af forældrene. Men forældrene kan til gengæld ringe efter hjælp. For selvom de ikke selv kan forlade deres arbejdsplads, kan de nemt og hurtigt få en låsesmed send hjem til huset, hvor deres ventende barn står. Det går som regel lynhurtigt så snart låsesmeden er bestilt, og de fleste køre 24/7.

Få låsen skiftet ud

Det er dog ikke kun træls at miste sin nøgle og blive låst ude, men der er pludselig også forhøjet risiko for røveri. Nøglen kan nemlig være blevet stjålet eller fundet af en som planlægger at begå røveri. Det kan derfor godt betale sig at få låsesmeden til at skifte låsen ud.

Få lavet flere kopier af nøglen

Selvom man hver især har en kopi af nøglen, kan det være god idé at have en nøgle ekstra. Denne nøgle kan man gemme et sted i nærheden af døren, så man kan bruge den, hvis man har glemt sin egen et andet sted.