Trafikken kan være rigtig bøvlet. Den kan især være rigtig slem, hvis du bor i en af de store byer i Danmark. Det kan næsten tage evigheder at komme frem. Der kan være tidspunkter, hvor du både skal cykle og tage bussen og/eller toget. Det kan være noget værre bøv, hvis du har en stor og tung cykel. Du kan gøre det meget nemmere. Du kan købe en foldecykel. En foldecykel kan du nemt folde sammen, så den fylder intet. Det er super nemt, og det gør, at du nemmere kan komme hurtigere frem. Det kan altså gøre din hverdag nemmere. Det kan også være at I er en familie der skal afsted på ferie, så kan foldecyklen også være til jeres hjælp. Så kan i alle komme hurtigt frem, og I behøver ikke at tage bilen og bruge penge på benzin. I kan i stedet nyde jeres ferie, og de muligheder en foldecykel giver jer.

Her kan du købe en foldecykel

En foldecykel er faktisk ikke særlig svær at få fat i. Du kan fx lede online. Online er et rigtig godt sted at lede, da der er et stort udvalg. Du har et godt overblik, og det gør, at du hurtigere kan finde den cykel, du gerne vil have. Du skal ikke lede i cykelhandlere, men du kan i stedet sidde derhjemme og finde lige den cykel, der passer til dig.

Det skal du tænke på

Du kan enten få en foldecykel af stål eller en af aluminium. Der er fordele ved begge. En stålcykel vejer mere end en cykel af aluminium, men den er til gengæld også billigere end en cykel af aluminium. Så en cykel af stål er til dig, hvor vægten ikke betyder noget. Hvis vægten betyder noget, skal du vælge en lidt dyre aluminium cykel, men det vil du ikke fortryde.