KitchenAid

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det handler tit om de små ting, når vi skal tilbringe tid med vores børn. Faktisk betyder det ikke meget, hvilken aktivitet vi laver, så længe vi har fokus på nærvær. Her er en guide til hvordan du kan inddrage de mindste i køkkenet og samtidig få en succes ud af det. 

Sæt de rigtige rammer op

Det handler kort sagt om, at sætte de rigtige rammer op. Det er en fordel at inddrage dem i madlavningsprocessen så tidligt som muligt, og det starter allerede ved beslutningen om, hvad I skal lave. Find en god opskrift sammen, så er interessen stor fra start. Udvælg noget der er sjovt, og som du ved dit barn vil være interesseret i – for eksempel bagning. Børn elsker at få fedtede fingre og få lov til at lege. Derfor er bagning en perfekt løsning. Der er mange fordele ved at vælge en bage-aktivitet: Først og fremmest får I lækkert nybagt brød, I bruger tid sammen og så styrkes barnets motoriske sanser ved at ælte, forme og pynte.

Børnevenlige redskaber

Der findes en masse gode bud på børnevenlige redskaber, som du med fordel kan investere i, hvis du ønsker at inddrage børnene i madlavningen. Man kan for eksempel få knive og kartoffelskrællere, der sikrer, at barnet kan være med i madlavningen uden at du behøver bekymre dig om, hvor fingrene er placeret. For at gøre det nemt for dig selv, når I vil bage, kan det være en idé at investere i en ekstra køkkenhjælper såsom denne køkkenmaskine fra KitchenAid. Den har mange funktioner afhængig af det udstyr, du køber til den. Den kan blandt andet hjælpe med at røre dejen sammen, så du slipper for en mindre skulderskade i takt med, at der tilføjes mere mel. Så kan I gå i gang med dejen, når den er fast og mere medgørlig. Lad festen, formningen og pyntningen begynde!


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familiefun.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here