Har du et rum, der ikke bliver brugt til noget, og har du altid drømt om at skabe en fantastisk hjemmebiograf? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her får du nemlig et par gode råd, som du kan bruge, hvis du vil gøre alvor ud af drømmen.

Men hvad skal man egentlig bruge, hvis man vil danne de perfekte rammer for yndlingsfilmene? En popcornmaskine er næsten obligatorisk, men du kan godt overleve uden.

Brug et gardin som lærred

Biograffilm skal ses på lærred. Det er en sandhed, der ikke kan benægtes. Derfor bør du overveje, om ikke det er en god idé at anskaffe dig et lærred – faktisk kan du spare rigtig mange penge, hvis du blot anvender et mørklægningsgardin i stedet for. Det er en god idé, og hvis du vil være sikker på, det bliver rigtig godt, så bør du bestille det herinde.

Projektor direkte fra mobilen

Projektorer er blevet så avancerede, at du lige så godt kan købe én til din mobiltelefon. Det er noget billigere, og så slipper du for at skulle have en computer tilsluttet, hvilket kan være rigtig irriternede, men sådan er det jo. Du kan bare spille filmene fra din telefon, hvilket er en god idé, hvis du alligevel bruger den til streaming.

Lad være med at downloade filmene ulovligt

Et lille råd her til sidst, hvis du gerne vil have en billig hjemmebio, er, at du skal lade være med at downloade filmene ulovligt. Det er ikke nogen god idé, og derfor bliver du nødt til at købe dem.

Hvis du downloader dem ulovligt, er du med til at ødelægge industrien, men du mister samtidig også muligheden for at kunne se gode film senere, fordi filmindustrien ikke har flere penge, når det er. Du kan også få en bøde, fordi det er så dyrt.