Årstiderne sammen med temperaturerne skifter. Derfor kan en bekymring som forælder opstå angående, hvor meget tøj dit barn skal have på. Du skal være opmærksom på, om dit barn har det varmt eller koldt, når de opholder sig udenfor. Find alle serendipity produkter på parcellet.dk, hvis du er på udkig efter nyt tøj til dit barn.

Påklædning – vinter

Hvis efterårs- og vintertiden er på vej, skal du være klar på koldere temperaturer. Hvis børnene er små, og skal sove udenfor i barnevognen, er det vigtigt at tjekke barnevognen. Er den våd eller tør? Udover det må barnets tøj ikke være vådt.

Hvis dit barn skal udenfor og lege, er en god varmekilde en flyverdragt. Flyverdragten holder på varmen samtidig med, at børnene kan lege. Udover en flyverdragt kan en vinterjakke anbefales til de dage, hvor det er for varmt til flyverdragt.

Leg spiller en daglig rolle hos børn derfor, skal fodtøjet være på plads. Varme støvler om vinteren vil resultere i en mindre tendens til kolde og våde fødder, herved undgås sygdom. Til sidst skal dit barn have huer og vanter, som de kan tage på, hvis de skal ud og lege i sneen for at undgå kolde hænder.

Påklædning – sommer

Forår og sommer betyder varmere vejr med stigende temperaturer og leg for børnene udenfor i solskinnet. Dog er det vigtigt ikke at glemme reglerne for solcreme og siesta.

I de varmere dage skal børn have let påklædning på, som de kan bevæge sig rundt i. I øvrigt vil en sommerhat redde jeres sommer, da ansigtet beskyttes mod solen. Selvom sommeren byder på varmt vejr, skal du altid pakke ekstra tøj f.eks. en trøje eller et tæppe. Om aftenen kan vejret hurtigt ændre sig til køligere temperaturer, hvor en t-shirt og et par shorts ikke er varmt nok for børnene.