Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Køb flere og spar mere, det kender vi nok allesammen fra supermarkedet, hvor der ofte er tilbud hvis vi køber mere end én. Vi er altså vant til det, når vi handler dagligvarer og lignende, men det er de færreste af os der tænker over, at vi også kan få rabat mange andre steder, hvis vi samler mere end et produkt.

Et sted hvor mange familier bruger det, er når det kommer til forsikringer. Jo flere forsikringer man samler, jo mere rabat får man ofte, og samler man forsikringer og bankforretninger kan der også ofte være penge at spare.

Et af de steder, hvor der ofte kan være en del penge at hente, er på mobilabonnementer. Tit ser man familier, hvor der er både 3,4 og 5 abonnementer, og mange af dem er ofte hos lige så mange forskellige selskaber.

Del tjenester

Der er mange forskellige teleselskaber, der tilbyder forskellige former for familieabonnementer, hvor man kan spare penge ved at samle flere. Desuden kan man ofte  ringe gratis mellem de forskellige medlemmer i familien, hvis man har abonnement det samme sted.

Telmore er ikke en af de selskaber der tilbyder et billigere abonnement, hvis man man samler flere, til gengæld kan man dele de tjenester, der findes under deres Telmore Play abonnement, hvor der blandt andet er HBO, min Bio, Tv2 Play, hvor der er masser af underholdning for de små i familien.

Desuden skal man huske på at mobilabonnementer er lige som stort set alt andet produkter, og produkter kan der tit forhandles om. Så selvom der står en pris for et abonnement, kan det ofte forhandles, hvis man eksempelvis siger, at man er interesseret i at købe fem. I mange tilfælde har de nogle priser, der kan tilbydes, som de ikke nødvendigvis skilter med på deres respektive hjemmesider.

Penge sparet er penge tjent, og disse penge kan i de fleste tilfælde bruges til noget sjovere.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familiefun.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here