score

De fleste singler søger altid enten bevidst eller ubevidst en mage. Det ligger i vores natur. For de fleste er det dog heller ikke altid lige til at finde en kæreste. Hvis man har været single i lang tid, kan det endda virke helt urealistisk.

Så lær at score – det kommer der kun gode ting ud af!

Stol på dit eget værd

At udstråle selvtillid omkring ens egen person er et rigtig vigtigt element i at blive god til at score. Selv hvis du har dårlig selvtillid, som de fleste jo oplever fra tid til anden, så prøv at virke så selvsikker som muligt. Udvis overskud og kig den anden person i øjnene. Tal roligt og tydeligt. Noget af det bedste, du kan gøre, er at bruge din humor og få den anden til at grine. At score er langt nemmere, når der bliver skabt en humoristisk og afslappet stemning. Du kan læse mere om at lære at score lige her, hvor du kan finde et scorekursus og generelt læse dig frem til en masse gode tips og information om emnet.

Tal med dine venner om det

Det kan også være en god idé at søge råd og inputs fra nogle, der kender dig rigtig godt. Skab et trygt og ærligt rum for en samtale, hvor en eller flere venner kan fortælle dig, hvilke punkter de synes, der kan forbedres ved dig for, at du får nemmere ved at finde en kæreste. Det kan være en god idé at lade dine venner hjælpe dig, da de ser dig udefra og på nogle punkter kender dig bedre, end du selv gør. De vil også kunne fortælle dig, hvad dine styrker så er – for dem har du helt sikkert også – i jagten på at finde en kæreste.