LivetSomSenior

Man kan godt have brug for at låne en kørestol til tider selv om man ikke er afhængig af det til hverdag. Det kan f.eks. være i forbindelse med en længere tur eller rejse, som man ikke ellers kan holde til pga. nedsat bevægelighed
Men som du eller en af dine pårørende måske har erfaret, så vrimler det ikke ligefrem med steder, der tilbyder udlejning af kørestole.
Den offentlige hjælpemiddelcentral er sjældent til hjælp, når det kommer til leje af kørestol, da man her skal have en bevilling, og dette kan tage lang tid at få, og kan derfor ikke bruges som løsning, hvis behovet er her og nu.

Billigt og problemfrit

Det har altså ikke været særlig nemt indtil videre at finde udlejning af kørestole og andre hjælpemidler, men dette er heldigvis blevet nemmere nu.
Du kan leje en kørestol til under 500 kr. om ugen, så det kan være en god løsning til en ferie, eller mens man evt. venter på at blive bevilget en kørestol som fast hjælpemiddel.
Det er en billig og problemfri løsning og kan selvfølgelig også benyttes af alle der har brug for en kørestol, uanset om det er pga. alderdom, brækkede ben eller noget helt tredje.

Stort udvalg af hjælpemidler

Udover kørestole er det også muligt at finde udlejning af andre hjælpemidler.
Der er hjælpemidler til stort set alle rum i huset, og til alle behov uanset grad af indskrænket bevægelighed.
Der er desværre mange, både ældre eller familier med handicappede familiemedlemmer der må indse, at det kan være svært at få bevilget de nødvendige hjælpemidler.
Det er ikke altid at et hjælpemiddel er særlig dyrt i forhold til den udfordring det løser, og derfor kan en god løsning være at leje det eller helt selv købe det.