Mange forældre når hurtigt til den konklusion, at de ikke længere kan hav lækre design produkter, lige så snart at de har fået børn. Der er heller ikke noget at sige til, at de tænker sådan, da det ikke er nogen hemmelighed at mindre børn sviner en hel del mere end voksne og ældre børn. Det vil da også være ærgerligt, hvis man bruger mange tusinde kroner på et flot møbel, og det så bliver ødelagt af ens børn. Sådan behøver det dog slet ikke være. Man kan nemlig sagtens have lækre design ting i hjemmet imens man har børn, man skal bare tage sine forholdsregler.

Hold løbende produktet ved lige

Når man har børn i hjemmet, så vil ens ejendele hurtigere blive slidt, da børnene ofte er lidt hårdere ved ejendelene end de voksne er. Så hvis man fx ønsker at holde sit lækre designmøbel fra Bent Hansen Furniture ved lige, er det vigtigt at man behandler læderet og træet med læderfedt og olier. Dette gør at møblet holder sig flot i længere tid og gør det mere resistent overfor slid. Køb din Bent Hansen Primum stol her.

Placer produktet strategisk i hjemmet

Man behøver ikke direkte at forbyde børnene adgang til ens designprodukter, da man blot kan placere tingene et sted, hvor børnene alligevel ikke kan få fat i dem. Hvis man har en lækker vase eller lignende, kan man placere dem højt oppe, hvor børnene ikke kan nå.

Fortæl børnene om reglerne vedrørende produktet

Når man har med børn at gøre, er det vigtigt at de føler sig hjemme i deres eget hjem, og derfor skal man passe på med at komme med for mange forbud. Men når der er tale om lækre designprodukter, så er det fair nok, at børnene ikke må spise eller drikke svinene ting i møblerne og løbe og lege i stuen tæt ved de designprodukter som kan gå i stykker.