Sommerferien er netop afsluttet for de flestes vedkommende. Det gode er, at der ikke er lang tid til efterårsferien. Faktisk ligger den lige om hjørnet, og det er der mange, der ser frem til. Men hvad skal man bruge tiden til i efterårsferien? Her får du 3 idéer til, hvad I kan lave.

Tag på weekendophold

Et weekendophold er altid en god måde at bruge sin ferie. Det behøver ike at være længere end en weekend, og så har I også resten af ferien til at lave spændende, sjove og hyggelige ting derhjemme. Der findes mange steder i Danmark, hvor I kan tage på weekendophold, så I skal blot vælge en by, I godt kunne tænke jer at besøge.

Besøg familien

Det er altid hyggeligt at besøge den del af familien, man ikke ser så tit – og især for børnene vil det være en god oplevelse. Det er vigtigt at holde kontakt til familien, og relationerne til dem, I ikke ser så tit, er det endnu vigtigere at pleje.

Har I nogle i familien, der bor langt væk fra jer selv, er det desuden en god mulighed for at komme lidt væk, uden det behøver at koste en bondegård.

Bliv derhjemme og lav alt det, I ikke når i hverdagene

Ferier er et pusterum fra dagligdagens trummerum. Derfor kan det nogle gange være stressende, hvis der er for meget planlægning i forbindelse med ferien. I visse tilfælde kan det være bedst bare at blive hjemme – og det betyder jo ikke, at der ikke kommer til at ske noget.

Tag på oplevelse i jeres egen by. Der er garanteret en masse spændende steder, I ikke får set, fordi de ligger næsten klods op og ned af baghaven. Der er dog ingen grund til, at I ikke skal få det at se. Brug jeres by aktivt!