Har du eller har en god ven et misbrugsproblem, der skal håndteres, så er det vigtigt, at dette kan blive varetaget af professionelle. Og heldigvis er der god mulighed for dette.

Professionel misbrugbehandling

En mulighed for at opnår professionel behandling af dit misbrug er på klinikken A Misbrugsbehandling i København. Her findes specialister, der alle selv har været gennem en misbrugsbehandling, og hvor erfaringen på området er ekstrem stort. Du kan hos A Misbrugbehandling gennemgå et specieltdesignet behandlingsforløb og opnå de bedste muligheder for at slippe fri af afhængigheden. Læs mere her.

Uforpligtende forsamtale

Inden misbrugsbehandlingen indledes er det et must med en forsamtale for at få fastlagt en diagnose og lavet en udredning i forhold til blandt andet behandlingsbehov. Her kan også pårørende deltage, og kan blive klædt på inden. Samtalen er hos A Misbrugsbehandling  gratis, anonym og uforpligtende.

Ambulant behandling

Det er faktisk muligt at få foretaget en misbrugsbehandling ambulant. Altså du vil kunne passe din normale dagligdag og dit arbejde og modtage behandlingen udenfor normal arbejdstid. Samtidig kan misbrugsbehandlingen foregå fuldstændigt anonymt, og du kan dermed undgå at det får negative konsekvenser at blive behandling for dit misbrug. Det skulle jo gerne modsat være positive konsekvenser, der kommer ud af dit behandlingsforløb.

Klar til nyt liv

Via et misbrugsbehandlingsforløb hos A Misbrugsbehandling kan du i løbet af seks uger være færdigbehandlet og klar til at starte dit nye liv. I forløbet hjælpes også familien og pårørende med samtaler og behandling. Det hele naturligvis i et professionel miljø, men samtidig med at du kan passe dit arbejde. Du kan  trives både under og efter behandlingsforløbet, og hurtig være klar til dit nye liv.

Kontakt døgnet rundt

Hvis behovet virkelig er det, er det det muligt at tage kontakt til A Misbrugbehandling døgnet rundt. Det er igen 100 procent anonymt at tage kontakt, og du kan få hjælp både hvis det handler om stofmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, alkoholmisbrug eller et andet misbrug. Du kan altid få gode råd og vejledning ved at tage kontakt. Og det er altså sikkert at tage kontakt også selvom misbrug stadig er et tabu rigtig mange steder.

Gratis behandling ved tilbagefald

Hos A Misbrugbehandling er de klar over risikoen ved tilbagefald efter et behandlingforløb. Derfor tilbyder de gratis tilbagefaldsbehandling i tilfælde af tilbagefald efter du har gennemgået en primærbehandling.

Centralt placeret i København

A Misbrugsbehandling er i øvrigt centralt placeret på Amagerbrogade på Amager og er dermed utroligt let tilgængeligt.