Familie apps

Hverdagen hos en børnefamilie er ofte travl, og det er svært at koordinere alting, men jeres mobil kan hjælpe i mange situationer – man skal bare kende de rigtige  apps.

Vi guider dig til de rigtige apps, når det gælder om at koordinere hele familiens travle hverdag

Google Kalender

En god kalender er af gode grunde et meget oplagt valt til at planlægge hverdagen. Og især en delt kalender kan hjælpe med at huske mange aftaler. Google Kalender, er et oplagt valg, fordi den kan deles med alle i familien på tværs af alle platforme og systemer.

Buy Me A Pie

Dette pudsige navn gemmer på den allerbedste indkøbsliste-apps som vi er stødt på. Den er rigtig smart, når der skal handles, hvor det ofte kan være vanskeligt at huske, hvad man skal købe, hvad man mangler og hvad man har.

Indkøbes listen kan deles ved et fælles login. Her kan du lave og skrive indkøbslisten direkte i en sky, så alle ved, hvad der er købt, og hvad der stadigt mangler.

Any DO

Både indkøbslister er huskelister er vigtigt redskaber til bedre at koordinerer hverdagen. Udvalget heldigvis enormt i både App Store og Google Play. Vi har valgt at pege på Any do, fordi den er let at arbejde med på tværs af forskellige enheder, og den er gratis.

Samtidig er den brugervenlig og overskuelig.

Lola Jensen app

Lolas app indeholder mere end 300 videoer samt en brevkasse med en stor mængde spørgsmål og svar. Du kan også stille et spørgsmål, hvis der er et svar som du syntes mangler.

I modsætning til de ovenstående apps, så er Lolas naturligvis dansk og appen er udviklet i Odense.

Der er proppet en masse indhold i som forhåbentligt kaninspirere jer til egen refleksion og til handling og heraf bedre forældresikkerhed. Derudover har har appen en podcast, hvor man følger en helt almindelige familiehverdag og får vejledning til sådanne. Derudover er der i appen en opslagstavlen, hvor man finder nyt godt tips hver mandag.