Telmore-Play-abonnement

Det findes rigtig mange forskellige mobilabonnementer, og nogle fokusere på billig pris og andre giver en masse ekstra værdi. I denne artikel tager vi et kig på et abonnement som giver en masse ekstra tillægstjenester og stor underholdning for pengene, nemlig Telmore Play.

De fleste teleselskaber tilbyder fri tale og et antal gigabyte, men ofte kan du fravælge fri tale, og så tage et bestemt antal timers tale og så få en lavere pris eller mere data med i købet. Det tilbyder Telmore, i deres Telmore Play abonnement. Her tilbyder selskabet et abonnement som du selv kan skræddersy, og dermed få det som du ønsker. Selskabet tilbyder 7 tjenester som du får med i abonnementet, og du har mulighed for at vælge to former for at strikke dit forbrug sammen. Enten vælger du fri tale og 12 gb data eller 15 timers tale og 25gb data. Hvis du vælger alle 7 tjenester koster løsningen 259,-. Hvis du på forhånd ved at du ikke benytter film tjenesterne som HBO og tv2 play, kan du fravælge disse, og spare 50 kr. om måneden. Dog giver abonnementet fra Telmore Play mest mening hvis du vælger hele pakken. ligeledes kan du nøjes med at vælge Telmore Musik til blot 169 kr. pr. måned. Men som sagt, få du mest for pengene med hele pakken.

Pakken byder på forskellige tjenester, som henvender sig til hele familien. Til de små har tjenesten Min bio, hvor børnene kan streame alle de klassiske børnefilm som Alfons Åberg, LEGO, Smølferne, Far til Fire, Rasmus Klump, Lille Prinsesse, og mange flere. I et univers, alle kan betjene. Der kommer nyt indhold hver fredag. Du har ligeledes mulighed for at downloade børnenes favoritter og tag dem med jer uanset hvor turen går hen. Abonnementet inkludere også Flipp som er et online magasin, som indeholder alle de kendte blande, både til børn og voksne.