Vil du gerne undgå en ferie, hvor du hele ugen tænker på om der sker et indbrud i dit hjem. Sidder man og spekulerer på at der kommer indbrud i en hel uge eller mere, så bliver ferien aldrig god – og det kan også smitte af på de personer som du er på ferie sammen med. Få derfor sørget for at dit hjem er så sikret imod indbrud som muligt – inden du tager afsted på ferie. Herunder får du de bedste råd til, hvordan du kan optimere dit hjem til at være endnu mere sikkert.

Tjek dine låse, det er vigtigt

Det er er alfa omega for, om dit er sikkert nok, at dine låse naturligvis kan leve op til de standarder som der sætte til disse i dag. Har du nogle ældre låse, vil man som udgangspunkt sige – Bare skrift dem. Der er som sådan ikke nogen alder på, hvornår de skal udskiftes, men du kan læse hvilket standarder der gælder i dag. Hvis du gerne vil være sikker på at de træffer den rigtige beslutning, så kan du altid tage fat i din nærmeste låsesmed, og få en vurdering af en fagperson.

Sikre beviser, hvis uheldet skulle være ude

Et hjem bliver naturligvis aldrig 100% sikret imod indbrud, men man kan mindske risikoen markant selv. Skulle det gå hen og ske at der kom et indbrud i jeres hjem, er det her vigtigt at du kan få samlet nogle beviser på, hvem vedkommende kan være. Det vil derfor være en rigtig god ide at få installeret et overvågningskamera, som kan optage ind- og udgange på boliggrunden – så der kan samles beviser for, hvem der står bag.

Det vil desuden også mindske risikoen for indbrud i jeres hjem, at have sat et skilt eller klistermærke op omkring, at der videoovervåges på grunden.