Voltaren

Mange forældre elsker at lege med deres børn, og det er bestemt også en god ting. Man skal dog huske at passe på, da mange oplever smerter, hvis de løfter for meget. Mens ens børn bliver ældre, bliver de også tungere. Dette er der mange forældre, som glemmer, og det kan have store konsekvenser.

Pas på med tunge løft

Der findes ikke noget bedre end at komme hjem og lege med ens børn, hvis man ikke har set dem hele dagen. Det kan dog have store konsekvenser, hvis man løfter for meget rundt på ens børn. Flere har oplevet at få ondt i ryggen, når de løfter deres børn op. Det sker pga. at man laver et tungt løft, som ryggen ikke kan holde til. Og hvis man først har fået smerter pga. et tung løft, kan det være svært at komme af med igen.

Husk at behandle smerten

Hvis man allerede har fået smerter pga. et tungt løft, er det vigtigt, at man får det behandlet med det samme, inden det sætter sig til resten af kroppen. En god måde at komme af med smerten på er ved at bruge Voltaren, som er en slags gel mod muskelsmerter. Det kan hjælpe på smerterne, så de ikke bliver kroniske. Hvis smerter fortsætter, er det vigtigt, at man kontakter egen læge, så man eventuelt kan sendes videre til kiropraktor.

Undgå voldsomme lege

Hvis man gerne vil undgå at få smerter ved at lege med ens børn, skal man undgå voldsomme lege. Det er mange gange de voldsomme lege, som giver smerter i ryg og skulder. Legene skal derfor være stille og rolige, og lad helst vær med at løfte dine børn op, hvis du kan undgå det. Hvis man ikke kan undgå de tunge løft, er det vigtigt, at man i stedet løfter på den rigtige måde. Løft med benene i stedet for ryggen.