Dit barn bruger garanteret rigtig meget tid på eget værelse. Derfor er det også vigtigt, at der er nogle detaljer og en indretning, der er hyggeligt og som byder op til leg og fantasi. Men hvordan pifter du dit barns værelse op, hvis det er kedeligt?

Find et farverigt og fantasifuldt legetæppe

Et legetæppe giver et rigtig godt underlag til alt slags leg med biler, dyrefigurer, fly, dukker m.m. I stedet for et kedeligt gulv, er der et underlag, der hjælper dit barn med at lege og at være kreativ. Det er en rigtig god måde at sætte gang i fantasi og leg på. Det er også langt mere behageligt at sidde og lege på et tæppe end på et trægulv el.lign. Desuden giver et legetæppe farver og stemning til ethvert børneværelse.

Til de legeglade er der mange fascinerende tæpper, fordi der er flere forskellige slags motiver og temaer.

Hæng fine detaljer op på væggene

Ligegyldigt om du indretter dit barns værelse eller et helt andet rum, så er det altid en god idé at få så meget ud af rummet som muligt. Det gør du ved at bruge både gulve, lofter, vægge m.m. Der er f.eks. rigtig mange fine ting til at hænge op på væggene, som passer perfekt ind på dit barns værelse. Det gælder f.eks. en højdemåler, træbogstaver, plakater m.m.

Mal en væg i en flot farve

Farver er noget, der gør både børn og voksne glade. Derfor er det også en god idé at male én eller flere vægge på dit barns værelse. Det giver nemlig noget mere liv og stemning til et værelse. Hvis dit barn har en yndlingsfarve, så er det oplagt at male en væg i den farve. Dog er det en fordel at gå efter en farve, der er forholdsvis let.