Vi lever i et samfund, hvor det aldrig har været nemmere at blive skilt eller gå fra hinanden. For kun 70 år siden var det en helt anden sag. Den gang var det en helt anden sag, da det forventedes, at man blev sammen hele livet på trods af alle de problemer der skulle opstå. I dag er det noget nemmere, men måske medvirker dette til, at nogle par går fra hinanden eller bliver skilt, før det rent faktisk bliver nødvendigt. Hvis man har børn så er det dog ikke kun sin partner og en selv som bliver påvirket af det, da det nærmest går værst ud udover barnet. Det er dog også vigtigt, at man ikke bliver for længe i et ulykkeligt parforhold, da dette heller ikke er godt for børnene. Find hjælp til at redde parforholdet her.

Find tid til hinanden

Imellem børnepasning, arbejde og husholdning så kan det nogen gange være meget svært at finde tid til hinanden i et parforhold. Men hvis man ikke gør dette, så kan der risikere at gå hverdag i den, og til sidst føler man sig ikke længere som mand og kone. Derfor skal man bruge mange af hverdagens pauser på at være sammen med sin partner.

Lyt til hinanden

Selvom man måske er sammen, kan det nogen gange være som om, at man mentalt er et andet sted. Dette kan skyldes mange ting, men selvom man måske er stresset på arbejdet, så er det vigtigt, at man er tilstede og lytter til sin partner når han eller hun har noget at sige.

Lad vær med at kritisere hinanden

Når man har været sammen i mange år, så er det uundgåeligt, at man nogen gange kommer til at gå hinanden på nerverne, men selvom dette nogen gange sker, så er det vigtigt, at man ikke kritisere hinanden hele tiden. I stedet bør man tage et øjeblik til at se det fra sin partners synspunkt, eller er det bedre at blande sig uden om.