støvler

Det kan være dejligt at komme ud i naturen og gå. Man kan dog både risikere, at det bliver en dårlig tur, og det bliver en god tur. Hvis du vil have gode tips til, hvordan du er sikker på at få en god tur, så skal du bare læse med her.

Hav det rette fodtøj på

Hvis man ikke har gode sko på, så kan en god gåtur hurtigt blive til en dårlig gåtur. Det kan f.eks. være, det gør ondt når man går, eller det kan være, man får vabler på fødderne på grund af ens skovalg. Det er der absolut ingen grund til. Du kan f.eks. bruge New Feet støvler, hvis du skal have nogle gode sko. Disse holder på varmen, sidder godt fast på foden, og så kan man gå rigtigt langt i dem uden at få ondt i fødderne.

Hav noget godt musik i ørerne

En gåtur kan hurtigt blive meget bedre, hvis man lytter til god musik. Du ved bedst selv, hvilket slags musik du godt kan lide. Du kan lave en playliste med alt din yndlingsmusik, som du kan lytte til, når du skal ud i skoven. Hvis du ikke er så meget til musik, så kan du også vælge at høre podcast.

Tag en ven med

Hvis du synes, det er ensomt at gå tur alene, så kan du altid invitere en ven med, så I er to til at gå. At gå tur er også en hyggelig måde at være sammen med sine venner på. Her kan man gå og snakke, mens man ser på naturen og nyder en kop kaffe. I kan også vælge at tage mad med og så holde pause og picnic et sted på turen. Rigtig god gåtur!