Få svar på, hvordan du får flere penge til dig og din familie.

Der findes masser af spændende ting, man kan lave sammen med sin familie. Nogle koster penge, imens andre ikke koster det store. Uanset hvad, er det dog sjovest, hvis der er penge til ferie og underholdning.

Her får du et par gode råd til, hvordan du sikrer, at der er til både hverdag og fornøjelse for både dig og din familie.

Vær økonomiske, når I handler ind

En af de poster i husholdningsbudgettet, der koster flest penge, er dagligvarer. Det er dem, du bruger til hverdag. Det koster mange penge, hvis du handler ind hver dag. Gør du ikke det, vil du opleve, at du får flere penge mellem hænderne.

Det kan nemlig godt betale sig at spare pengene sammen og udelukkende handle ind én gang om ugen. Det kræver dog, at I laver en madplan, som følges slavisk, således I ikke ender med at købe forkert, for lidt eller noget helt andet end det, I har brug for.

Husk at spare op

Hvis du gerne vil have råd til fornøjelse, er det nødvendigt, at du ikke bruger alle dine penge. Du skal spare nogle af dem op, og det gør du nemt, hvis du beslutter dig for, at du gemmer nogle af de penge, du tjener.

Invester pengene

Når du har startet en opsparing, er det en mulighed at investere dine penge, så du får lidt mere på kistebunden, når du bliver ældre. Det giver ikke penge her og nu, men alligevel er det en god idé, hvis du vælger at gøre det – så er der også lidt, til når du engang skal passe dine børnebørn.

Du kan læse mere om, hvordan du kommer i gang med en investering her.