Nu har vi efterhånden endelig sagt farvel til den vinter, som vi danskere altid har tendens til at mene er alt for lang. Kalenderen siger april og vejret er skam også begyndt at vise sig fra sin mest forårsagtige side. Nu når foråret har meldt sig, og sommeren er på vej, så er det også tid til at ligge vinterfrakken på hylden og komme ud fra sit skjul inde i den varme stue. Man skal nemlig ud i det blå og nyde det danske forårs- og sommervejr. Det er ikke bare utroligt lækkert at komme ud i det gode vejr, men det er også sundt, da man får en hel del D – vitamin ved at være ude i solen. Derfor skal man ikke bare sørge for, at man selv kommer ud i solen, men man skal også huske at tage sine mindre børn med ud i solen, da de helt små ikke selv bare kan gå en tur, hvis de har lyst. Derfor er det vigtigt, at man placerer sit barn i klapvognen og derefter går en god lang tur. For at ens barn får den bedste gåtur oplevelse, skal man have en god klapvogn. Herunder findes der 4 punkter, man kan gå efter, når man leder efter en god klapvogn til sommeren. Find jeres sommerklapvogn her.

Behagelig for barnet

Først og fremmest er det vigtigt, at barnet har det behageligt i klapvognen. Det er derfor vigtigt, at man køber en klapvogn ud fra barnets størrelse, så det hverken bliver klemt eller kommer til at sidde for løst. Gåture kan jo være lange, og de vil blot føles endnu længere for barnet, hvis det sidder dårligt.

Mulighed for både sol og skygge

Som nævnt herover er det selvfølgelig vigtigt, at barnet får noget sol og nogle D – vitaminer, men barnet kan bestemt også få for meget sol. Selvom man selvfølgelig har sørget for solcreme, så har børn en meget sart hud, og nogle gange bliver de hurtigere solbrændt, end man lige regner med. Det er derfor vigtigt, at man nemt kan sørge for skygge på gåturen med en praktisk kaleche.

Nem at klappe sammen

Det er ikke alle steder man kan medbringe en klapvogn som er foldet ud, så det er meget praktisk, hvis man hurtigt og nemt kan klappe klapvognen sammen. Det er især smart, hvis man skal på ferie eller bare transportere klapvognen et andet sted hen i sin bil.