I år har vi haft en af de vildeste danske somre nogensinde. En efter en er de forskellige rekorder for sommerdage og høje temperaturer blevet slået. Danskerne har altså nærmest kunne blive hjemme i Danmark og har alligevel kunne opnå den varme, som vi normalt rejser langt for. Der er dog bestemt ikke nogen garanti for denne varme næste år. Man skal derfor ikke ligge alle sine æg i en kurv, og sige at man bliver hjemme. I stedet bør man kigge på mange af de forskellige muligheder der er for at få en god ferie med familien.

Leje af feriebolig

Når vi danskere rejser syd på, så vælger vi ofte en pakkeløsning med fly, hotel og aktiviteter, da dette simpelthen er nemmest. Der er dog andre muligheder. Hvis vi skal være ærlige, så er de fleste hoteller ikke så sjove, og især ikke når man som familie nok skal bo i to forskellige værelser. Derfor kan man leje en lækker feriebolig, hvor man kan bo uden at være klistret op ad flere hundrede andre mennesker. Man kan fx leje en af disse lækre ferieboliger i Italien. Her er det godt vejr, smuk natur og flere muligheder for pool eller badestrand.

Kør-selv-ferie i Europa

Noget af det bedste ved sommerferien er alt den frihed, man lige pludselig har. I den periode børnene har fri, og man selv har taget ferie, kan man gøre lige hvad man vil. Der findes ikke mange bedre muligheder for at udnytte sin frihed end med en kør-selv-ferie.

Billig cykelferie

Cykelferien har længe været en af danskernes fortrukne ferietyper. Der findes mange smukke ruter rundt omkring i Danmark, hvor man finder mange lækre campingpladser. Man kan booke plads på campingpladserne på forhånd, eller man kan booke løbende. På cykelferien får hele familien set Danmark fra et andet synspunkt, end man måske er vant til.