trapper

Hvis du har børn eller planlægger at få det på længere sigt, er der nogle ting, du med fordel kan overveje, når det kommer til måden, du indretter dig på. Her er et par tips til, hvilke overvejelser du kan gøre dig.

Sikkerhed og smart indretning kan sagtens kombineres

Først og fremmest handler det om, hvordan du både kan indrette dig smart, således at du er glad for måden, dit hjem er indrettet på, men det handler ligeledes om at indrette sig på en måde, så hjemmet er sikkert for børnene at færdes i. Selvom du måske tænker, at det er svært at finde en kombination, hvor der tages hensyn til begge dele, kan det sagtens lade sig gøre.

Den rigtige trappe

Mange huse er bygget i 2-plan, hvilket betyder, at de to etager er forbundet af en trappe. Som børnefamilie kan trappen hurtigt blive et farligt område at lege, fordi risikoen for at falde ned og slå sig er stor. Samtidig kan en trappe ligeledes være et flot møbel i huset, hvilket betyder, at du måske ikke ønsker en standardtrappe. Der er naturligvis nogle trapper, der er mere børnevenlige end andre, men sandheden er, at du sagtens kan vælge den trappe, du bedst kan lide udseendemæssigt og stadig sørge for, at den er børnevenlig. Det gør du nemt ved at købe et sikkerhedsgitter, som kræver manuel åbning. Du kan se et stort udvalg i trapper her.

Pas på fingrene og de skarpe kanter

Vi kender det fra os selv. Der er ikke noget værre end at få fingrene i klemme eller gå ind i en skarp kant med hoften. Det samme gælder, når det kommer til de små. Deres hoveder er ofte i bordkants-højden, således at skarpe kanter kan udgøre en risiko for dem. Det kan nemt klares ved at købe gennemsigtige hjørnebeskyttere, som nemt sættes på kanterne og sørger for, at de bliver bløde. Ligeledes kan skabe og skuffer der smækker hårdt i udgøre en fare for de små fingre. Det problem kan du også nemt løse ved at købe magneter til dine skabe, således at de ikke smækker så voldsomt.