Der er i dag mange børnefamilier i Danmark, hvilket også betyder, at der er mange børn, der skal underholdes, når de har fri fra institutionerne. Har du børn, så kan du stensikkert nikke genkendende til, at det kan være svært at underholde dem i ferierne, da de ikke har muligheden for at brænde krudt af på samme måde. Når man har børnene hjemme, kan man dog lave ting, som man ellers ikke ville have muligheden for, og herunder kan du få gode råd til, hvad du kan lave med dine børn, og hvordan du kan underholde dem, når I har mange dage sammen.

 

Kreative projekter er altid en god idé

Lige gyldigt hvilken alder børnene er i, er kreative projekter altid en god idé. Igennem kreative projekter kan børnene både lære, være kreative og udvikle sig, og mange børn synes, at det er spændende at være med i processen fra start til slut. Eksempelvis kan I lave lerfigurer, eller måske skal i blot kaste jer ud i at lave en hel historie med modellervoks. Der er mange muligheder for at lave kreative projekter, og derfor er det næsten også kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan lave. Læs mere!

 

Tag på en heldagstur ud i landskabet

Er du og din familie træt af at være hjemme, kan det også være spændende at tage ud i landskabet på tur. Måske har I en skov nær jer, eller måske kan I køre til en park, hvor I kan spille fodbold, spise picnic, tegne eller noget helt fjerde. I Danmark kan man finde mange muligheder, hvor både familien og naturen er en del af dagen. En heldagstur kan i nogle tilfælde blot planlægning, og at vejret arter sig. Eventuelt hav en plan B for at være sikker på, at dagen bliver god, selv hvis det regner.