Lige nu er det efterårsferie for mange, hvilket for mange betyder, at kufferterne er pakket og der er boardet et fly og fløjet mod varmere himmelstrøg. Det er dog naturligvis langt fra alle, der er så heldige, hvilket kan skyldes mange ting. For mange er det ganske enkelt ikke hele familien, der har ferie på samme tid, og for mange andre, er det økonomien der gør det umuligt.

At rejse sydpå med familien er en dyr fornøjelse, og at rejse i højsæsonen som efterårsferien i den grad er, kan være en særdeles dyr fornøjelse, hvor priserne for en uge hurtigt kan runde 20.000 uden den helt store luksus.

I kan stadig nå det

Hvis I alle har ferie sammen og er kede af, at I kom af sted, så er det stadig muligt, og også til priser der er lidt mere overkommelige. I Danmark kan det være ret svært at finde rejseselskaber, der er specielt fleksible i deres rejselængder og langt de fleste operere kun i hele uger.

I Tyskland er der en større grad af fleksibilitet, når det kommer til charterrejser. De har typisk mange flere afgange, hvilket betyder, at de har større mulighed for at sammensætte rejser som kunderne ønsker det. Det betyder, at man eksempelvis sagtens kan komme 10 dage på ferie, eller som vi kommer ind på her 4 eller 5 dage.

Hvis I gerne vil billigt på ferie i denne uge, er løbet altså ikke nødvendigvis kørt, det eneste det kræver, er at I har mulighed for at tage et fly fra Hamborg i stedet for fra en dansk lufthavn.

Vælg en dansk udbyder og gør det lettere

Det kan virke besværligt at skulle ind på en tysk hjemmeside og finde en rejse, men det er der heldigvis også råd for. Skov Rejser er en dansk formidler af charterrejser fra Tyskland, hvor man kan finde alle informationer på dansk og hele bestillingen foregår på et sprog man forstår.

Vi har eksempelvis fundet en rejse fra tirsdag til lørdag til Kreta for omkring 11.000 kroner, hvilket stadig er langt under de priser man finder ved de danske selskaber, hvis man skulle afsted i uge 42.

Endnu billigere kan det blive, hvis i tager til Mallorca. Tyskere har en tendens til at foretrække de spanske øer, og derfor er der flere afgange til disse, hvilket naturligvis gør dem billigere.