Det er ikke altid det nemmeste når der skal flyttes ud alene, eller der kommer børn til, økonomien kan oftest komme til at sejle. Penge på mad, babyting og alt muligt andet, det er sådan noget der hurtigt kan løbe op, hvor smart er det? Er der behov for vejledning? – Der er så mange forskellige spørgsmål der kan stilles, når det gælder økonomi, besparelse & børn.

Solidt grundlag for økonomi og lejemål

Det er vigtigt at have et solidt fundament, også når det gælder økonomi og lejlighed. Det er meget vigtigt at få et solidt grundlag, så man kommer godt fra begyndelsen. Når det kommer til den rette vejledning, er det ret vigtigt, at du har en vejleder, for oftest glemmer vi at læse det med småt som står på kontrakter og mv. når du beslutter dig for at få et lejemål, er det ret vigtigt at du tænker det nøje igennem. Det er nemlig vigtigt at bogføre dine udgiftsbillag en til 2 gange årligt så du kan indberette diverse ting. Du skal bare have styr på hvad d bruger pengene på, og hvilket lejemål du vælger, derfor er det vigtigt med en der kan vejlede, og fortælle hvad der er bedst for din økonomi, i og med du har et barn, kan det nemlig til tider være en udfordring, også med at finde information om forældrekøb.

Salg af din lejlighed

Når du/I får behov for at flytte og jeres barn er gammel nok, er det smart at du besidder en forældrekøbslejlighed, det kan nemlig godt betale sig i forbindelse med overdragelse til barnet.

Dog er det ekstremt vigtigt at kigge på ejendomsvurderinger, så skat ved hvad der skal vurderes, og det hele bliver bogført, så der ingen misforståelser kommer, der er nemlig altid en udvikling, og det er ret vigtigt at værdien af lejligheden forbliver.