Styrketræning er utroligt populært i disse tider, og der er kun flere som begynder på det. En af de aspekter som gør træning så populært er de sociale medier, og den måde træningen bliver delt på. Men det er heldigvis i de flestes tilfælde en enorm sund trend, men udover at det er sundt, er træning noget som venner, kolleger og familie kan være sammen om. Træning er altså ikke bare en hård kedelig aktivitet, som man bare skal igennem, men det kan også være en sjov aktivitet, som alle kan være sammen om.

Træning samler familien

Hvis man er en del af en aktiv familie, har alle familiemedlemmer som oftest en sport eller fysisk aktivitet, som de bruger tid på hver for sig. Moren går måske til spinning, faren løber måske, sønnen spiller måske fodbold og datten går måske til håndbold, og dertil træner de alle måske lidt fitness. Men hvis alle nyder at dyrke sport, kan familien lige så godt gøre det sammen. I en travl hverdag hos enhver familie med 4 medlemmer, kan det ofte være svært at finde tid til fælles aktiviteter, så familien kan jo passende træne sammen.

Hjemmetræning 

Hos en familie med 4 medlemmer er det nok sjældent, at alle 4 medlemmer interessere sig for den samme sport, men hvis alle er glade for fysisk aktivitet, kan de passende bestille nogen træningsremedier til hjemmet. På den måde kan alle familiemedlemmer træne derhjemme sammen og hver for sig. Et træningsremedie som alle i familien kan få glæde af er kettlebells, da de træner coremuskulaturen, som er vigtig for en god fysisk form. De kan også bruges til flere andre forskellige træningsformer, der kan få pulsen op. Kettlebells kan fås i flere forskellige vægte og størrelser, så alle i familien kan være med.