Man kan godt have brug for at gøre noget ekstra sammen med sine venner og bekendte, så man holder de gode samtaler i live og så man dyrker nærværet med hinanden. En måde at gøre det på, er ved at skabe en magisk aften, hvor der bl.a. indgår et bestemt tema, som vil kunne danne rammen for gode samtaler med hinanden. Det kan f.eks. være ved at servere mad, som man normalt ville spise på restaurant.

Spis ligesom hvis man havde været på Amerikansk restaurant

Noget af det man kan gøre, for at skabe den magiske aften, er ved at lave et madtema, hvor der indgår mad, som man normalt ville spise på en Amerikansk restaurant. Det kan f.eks. være i form af nogle lækre burgere og pomfritter med brød osv. Man kan eventuelt gøre ens burger mere eksklusiv ved at servere ribbenssteg burgere eller flæskestegsburger. Når man skal servere sådan noget lækkert mad, kræver det, at man har udstyret i orden. Man kan f.eks. få brug for nogle gode skarpe knive, som med fordel kan opbevares i en knivblok. Når man har de skarpe knive, kan man servere ens burgere med flotte burgere. Dog er knivbloggen helt essentiel, da du ellers risikerer at skære dig på dem, når du har dem opbevaret. Knivblokken gør det helt umuligt at ramme en kniv ved et uheld.

Det asiatiske køkken

Man kan også lave et andet tema, hvor man spiser mad fra det asiatiske køkken med spisepinde. Det vil klart imponere gæsterne, hvis man selv har stået i køkkenet og lavet sushi. Mange tænker, at det er for svært og besværligt at lave sushi, men det kan godt lade sig gøre, hvis man handler ind i en god lokal asiatisk butik. Når serverer de lækre sushi, kan man med fordel fortsætte illusionen om at være på restaurant, ved at spise med spisepinde. På den måde vil man som selskab højst sandsynligt også få sig et godt grin, da det ofte er ret besværligt for nogle at holde styr på spisepindene.