Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

 

Hvis du har børn, så har du nok allerede stillet dig selv spørgsmålet, eller også kommer du til at gøre det inden længe. Hvornår er det tid til at børnene skal have deres egne telefoner, og hvornår er det tid til at du skal betale for et abonnement til dem.

En af de gode grunde til at købe en smartphone til dine børn, er at du igen kan få lov til at have din i fred, da der er en god sandsynlighed for at de kaprer den, så snart de ser deres snit til det, i hvert fald hvis du og dine børn er som mange andre danske familier.

Hvad skal du vælge?

I det første stykke tid er der nok ikke tvivl om, at barnet har en smartphone som ren underholdning, hvor det er apps og youtube, der fylder tiden og dermed behovet.

Der er med andre ord ikke nogen grund til at gå og betale og for et mobilabonnement, da det i langt de fleste tilfælde kunne være rigeligt med WiFi.Det er dog også vigtigt at huske på, at hvis telefonen eller iPaden skal kunne bruges i bilen eller lignende, er det nødvendigt med et abonnement eller internetdeling. Der er mange af os voksne mennesker, der har langt mere data inkluderet i vores abonnementer, end vi nogensinde kommer til at bruge, og det kan derfor ofte godt betale sig at dele sin data frem for at børnene har deres eget. I de abonnementer der er beregnet til børn, er der i mange tilfælde indregnet et lavt databrug, og da det ofte er det eneste der bruges, er det langt fra altid det er de bedste.

Du kan sagtens finde billige abonnementer der er børnevenlige men selv 49 kroner eller lignende om måneden løber også op i mere end 500 kroner om året, som sikkert kunne bruges sjovere.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here