En kvinde som ånder ind

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når der bliver talt om luftkvaliteten, så er der ofte tale om det, som man indånder inde i storbyerne som er fyldt med bilos og en masse andre forurenende stoffer. Dette er dog ikke den eneste luftkvalitet, som vi skal tage højde for. Ens hjem er nemlig ofte i farezonen for at blive ramt af et dårligt indeklima, da luftkvaliteten kan blive forværret af mange forskellige ting. Når man bor en familie sammen med flere medlemmer, så skal man være opmærksom på ting som støv, cigaretrøg, skimmelsvamp osv., da alle disse ting fx kan medføre astma, allergi og hjertekarsygdomme. Det er derfor vigtigt, at man tager sine forholdsregler

Hav en god emhætte

Der bliver lavet af forskellige ting på en families komfur, og man tænker måske ikke videre over det, men hvis madosen ikke suges effektivt ud, så sætter den sig i indeklimaet. Denne mados kan skabe misfarvninger på gulve og vægge, og de kan også være sundhedsfarlige at indånde for meget. Det er derfor vigtigt at have et velfungerende udluftningssystem, du kan fx købe en effektiv emhætte her.

Hold hjemmet fri for skimmelsvamp

Skimmelsvamp er en svamp som kan opstå i hjemmet i forbindelse med fugt. Svampen er ikke bare dårlig for husets fundament, men den kan også fremkalde allergier og sygdom hos dem som går og indånder dem i længere tid ad gangen. Man bør derfor fjerne skimmelsvampen og forebygge den ved at få et mindre fugtigt indeklima.

Anskaf en luftrenser

Hvis man har anskaffet sin en god emhætte og har fjernet skimmelsvamp og lignende snavs men gerne vil være sikker på at holde indeklimaet sundt, kan man købe en luftrenser. Luftrenseren suger den beskidte luft ind, hvorefter den renser luften og blæser den sunde luft ud igen. En luftrenser kan i høj grad hjælpe med at holde indeklimaet fri for sundhedsskadelige stoffer.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/familiefun.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here