Der er god grund til at spare på varmen, så man kan få penge til alt det, der er sjovt. Alle kender til, at varmeregningen bliver en smule for høj, når det er koldt udenfor. Det er dog ikke alle, der er klar over, hvordan man sparer penge på varmeregningen. Det er ærgerligt, for der er mange penge at spare, hvis blot man tænker sig en smule om.

Brug et pillefyr til at varme op

Hvis du gerne vil spare mange penge på din varmeregning, så er det en god idé, hvis du spekulerer i at få installeret et pillefyr. Du kan få det danskudviklede Blackstar-pillefyr ved at klikke her. Du kan også bare læse mere om det ved at klikke på linket. Mange hjem anvender et oliefyr som kilde til opvarmning, og det er også fint, men du sparer mange penge, fordi det er dyrt i drift. Skift til et pillefyr, og så vil du hurtigt tjene mange flere penge.

Lad være med at tænde for varmen for tidligt

Det kan være en god idé at vente med at tænde for varmen, indtil det er absolut nødvendigt. Det kan være svært nogle gange, hvis det bliver koldt tidligt på året, eller vinteren generelt er slem. Dog vil du kunne spare mange penge, hvis du venter.

 

Hold igen med udluftning

Hvis du bor i lejlighed, kan det være nødvendigt at lufte ud en gang imellem, fordi det hurtigt bliver indelukket, men det kan være en dum idé, hvis du gør det for tit, fordi al varmen slipper ud af din bolig, og det betyder, at du skal bruge endnu mere energi på at varme det op. Noget der ikke er godt, hvis du gerne vil spare penge på din varmeregning. Vil du det, så lad være med at lufte ud i mere end 10 minutter ad gangen – og gør det gerne på kortere tid, hvis du kan det.