babynest

Står du, og venter dit første barn, så skal der lyde et kæmpe tillykke herfra. Hvis du har helt styr på hvilke ting, der skal købes ind, inden den lille kommer til verden, behøver du ikke læse videre. Men hvis du er en af de mange, som er meget i tvivl om hvilke ting der skal købes ind, og hvilke der er vigtige og hvilke der er mindre vigtige, så kan du læse videre. Vi kommer med tips til hvilke ting, der er gode at have, når du får et lille barn.

Barnet skal ligge godt – Køb en babynest

Det er altid godt at købe en babynest før den lille kommer til verden, da den skal bruges relativt hurtigt efter fødslen. Det er derfor ikke et dumt køb, hvis du allerede nu går ud, og skaffer en babynest.

Sutteflasker

Mange kan være i tvivl om køb af sutteflasker, da de fleste nyfødte får bryst ved moren i starten. Dette gælder dog ikke for alle, da nogen børn kan have svært ved at få fat på brystet. Det kan derfor være vigtigt at skaffe sutteflasker inden fødslen, så I undgår, at skulle ud og købe dem lige efter, hvis jeres barn ikke kan få fat på brystet. For at undgå at bruge for mange penge på sutteflasker kan I købe et par stykker, så I ikke køber jer fattige i dem, hvis jeres barn godt kan få fat.

Tøj og overtøj til de første uger

Når barnet lige er kommet ud, er det vigtigt, at I har noget tøj, I kan give barnet på. Sørg derfor at købe noget tøj og overtøj til de første par uger så I ikke skal stresse med at købe noget, lige med det samme. I behøver ikke at købe meget tøj i starten, da barnet vokser en del de første par uger. Så køb heller ikke for meget, hvis I gerne vil undgå at bruge for mange penge på det.