Det kan være meget stressende at være forældre i dagens Danmark, hvor begge forældre har arbejde i langt de fleste familier. Det vil sige, at der er utroligt meget der skal gå logistisk op, så børnene kan blive hentet fra børnehave, skole og fritidsinteresser. Forældrene når altså først lige at få fri fra arbejde, inden de skal ud og hente børn, hjem og lave mad osv. Selvom det at få børn er den bedste ting i verden for langt de fleste forældre, så vil man ikke kunne benægte, at det er meget hårdt arbejde. Man skal dog ikke få dårlig samvittighed, hvis man en gang imellem ønsker sig en pause fra sine børn, dette er ganske naturligt, og hvis man ønsker et godt forhold til sin partner, så er det også vigtigt, at man tager sig tid til kvalitetstid uden børn.

Et weekendophold

Det behøver ikke at være en så stor ting som et weekendophold hver gang, men en gang imellem er det rart med et længere stykke tid uden børn. Man kan derfor få børnene passet hos et familiemedlem, og så ellers tage af sted til 48 timers afslapning. På den måde er man helt ladet op igen, når man kommer hjem.

Et lækkert glas vin når børnene er puttet

Man kan jo ikke tage på weekendophold hver weekend, så det er også vigtigt at finde de små tidsrum i dagligdagen, hvor man kan sætte sig og nyde et glas vin alene eller med sin partner. Uanset om man er til fest, middag eller bare skal slappe af, så vil et godt glas vin gøre det hele bedre. Så hvis man tager sig tid til et glas vin en eller to gange om ugen, vil man med garanti få et større overskud energi. Kig her for inspiration.