fototapet til børneværelset

Er du en af de mødre, som bare trænger til at fornye børneværelset, et par gange om året? Eller måske stadig indrette det på ny? Så kan du med fordel læse med her! Vi har nemlig samlet et par tips til, hvordan du kan få ny liv til børneværelset, for få penge.

Har du prøvet en ny farve?

Vi danskere er mest til de traditionelle farver, så som hvid, grå og neutrale farver. Vi har ofte har svært ved bare at forholde os til tanken om lidt mere vilde farver. Glade farver kan inspirerer dit barn og stimulerer kreativiteten, og rummet bliver bare lidt bedre at opholde sig i. Overvej en lys blå farve på den ene væg, eller en lækker, mild bordeaux?

Husk at passe lidt på med farverne, så du ikke overstimulerer barnet. Det er vigtigt at farverne komplementere hinanden, så det ikke forstyrre barnet. Vælger du at male en væg i en anden anderledes farve end en anden, skal du sørge for at holde stort set alt andet i rummet i grå og hvid.

Overvej et dekorerende fototapet

Hvis du vil have lidt mere spil i rummet, kan du med fordel vælge at dekorere en hel væg med fototapet, som giver nogle helt fantastiske muligheder. Om det er et motiv fra skoven eller en flot animation af søde dyr, bliver dit barn helt sikkert vild med det. Et flot fototapet danner rammen for utallige lege. Kort sagt er det en måde at få lidt mere ud af rummet. På den måde får barnet mulighed for at bruger sin fantasi, og leve sig mere ind i stemningen. Legetøj er selvfølgelig også er tilladt og er en god måde at gøre legen mere livagtig på. Fototapetet kan nemt sættes op, og ligeledes nemt udskiftes igen, når barnet vokser. Med det rigtige fototapet, kan du skabe enhver stemning til børneværelset.